Tutaj naprawdę będziesz żył w świecie Naruto!
Gdy wchodzisz do pomieszczenia, po plecach przechodzą ci ciarki. Przed tobą lada, za którą zasiada dwóch doświadczonych ninja - Choninów. Jeden z nich wskazuje ci palcem miejsce, gdzie masz stanąć. Pełny niepokoju stajesz wprost przed egzaminatorami.
tutaj piszcie coś w rodzaju: [i]"Witam."[/i] , a egzaminatorzy każą wam wykonać dwie techniki. Wy wtedy postaracie się jak najlepiej je wykonać i opisać to co robicie. Jeśli posty i podpis będą napisane poprawnie, powinniście zdać i zostać geninami.
Cześć... Przyszedłem znać test na genina...
Ostatnio edytowany przez Harven (06-04-2008 13:16:39)
Cofam się krok w tył i mówię:
"Zacznę od Kawarimi no jutsu, jeśli drodzy egzaminatorzy pozwolą"
Skupiam swoją chakrę i próbuje podmienić swoje ciało z kluczami leżącymi na biurku egzaminatorów...
Odmieniam swoje ciało, i znów stoję na środku pomieszczenia. Cofam się kilka kroków w tył, a następnie wykrzykuję:
"Shunshin no jutsu" - i bardzo szybko próbuję przemieścić się wzdłuż pomieszczenia...
Udało ci się zniknąć, pojawić za egzaminatorami, po czym z powrotem na miejsce.
"Brawo Harven." - powiedział jeden z nich - "Od teraz jesteś prawdzwym ninja, Geninem! Podejdź no tu.."
Zrobiłeś kilka kroków do przodu, a sensei wyjął zza lady opaskę konohy i nałożył ci na czoło.
"Teraz zapiszemy cię do spisu ninja Konohy. Możesz iść."
po dwóch - trzech egzaminach wyczyszcze temat.
Witam..Przyszedłem tu po to by zdać egzamin na genina..
Więc robie rozkrok i mówięHenge no Jutsuzbieram,a następnie wypuszczam chakrę i próbuje się zamienić w Hokage.
Twoje ciało zmieniło się w Tsunade.
Jeden z egzaminatorów patrzał na ciebie, drugi przejeżdżał wzrokiem każdy zakamarek ciała.
"W porządku" - powiedział pierwszy.
"A teraz bunshin no jutsu...." - powiedział drugi, wyraźnie znudzony..
(Strasznie lubią kobiety hm...ciekawe)Więc zbieram dużo chakry i próbuje zrobić 2 klony przy tym mówiąc "Bunshin no Jutsu"
Ostatnio edytowany przez Szuciek (06-04-2008 14:12:20)
Koło ciebie pojawiły się dwie identyczne repliki.
"W porządku." - mówi sensei - "Masz tu opaskę." - podał ci opaskę konohy - "Zapiszemy cię do rejestr ninja Konohy. Od teraz jesteś geninem. Możesz wyjść."
Wyszedłeś z pomieszczenia, zakładając sobie opaskę...
*wszedł rozglądając sie po pomieszczeniu, wygląda na lekko zdenerwowanego, odpoczątku wie co ma robic bo pytał poprzedników* witam *powiedział podchodząc na srodek, ukłonił sie i zaczął* Henge...*ułożył pieczęć, skoncentrował maksymalnie chakre i skupił ją na sobie tak aby pozwoliła mu przybrać kształt Hokage, który właśnie na niego patrzy* ...no Jutsu!! *skonczył technike głośnym krzyknięciem, ukłonił sie i czeka na odpowiedź*
"Hmm..." - zaczął jeden z egzaminatorów - "Nie kazaliśmy ci robić tego jutsu... Trochę za bardzo się śpieszysz."
"Wykonaj Bunshin no jutsu i Kawarimi no jutsu." - dodał drugi.
podczas testow ukonczenia akademii nie ma w poblizu chokage tylko sa dwaj chonini
"tak jest, przeraszam za pośpiech" odrzekł i zabrał sie za kolejną technike, ułożył pieczeci skoncentrował chakre jak najlepiej tak aby była widoczna, skupił ją obok siebie i uformował z niej własne odbicie, pochwili obaj ukłonili sie i zapytał "czy wystarczająco dobrze opanowałem te technike??"
"tak jest!!" odowiedział i jego klon/iluzja znikła, podszedł do egzaminatorów, przygotował sie do kolejnej techniki, tę miał dość dobrze opanowaną, znów skupił chakre na sobie, tymrazem niebyła ona widoczna, skupił sie i powedrował myślami na drugi koniec pomieszczenia, równocześnie skupiając tam część chakry, o chwili zniknął z miejsca przy egzaminatorach i wedrując razem z chakrą za swoimi myślami momentalnie ojawił sie na drugim koncu sali, podszedł na środek i ukłonił sie, nic niemówił, poprostu czekał...
Drugi egzaminator także się uśmiechnął i powiedział zachwycony: "W porównaniu do poprzednich ty chłopcze masz wielki potencjal..." - podniósł spod biórka opaskę konohy i podał ci ją - "Od teraz jesteś prawdziwym ninja. Gratulujemy."
Oboje pozwolili ci wyjść z pomieszczenia, po czym przywołali kolejnego ucznia...
na widok opaski oczy zabłysły mu niczym pochodnie, ale wstrzymał sie od okazania uczuc jak przystało na shinobi przyjmujac opaske ukłonił sie i odpowiedział "dziękuje sensei" poczym wyszedł...
"Witam przyszedłem zdać test."
Spoiler:
uzupełnij syganture wg instrukcji tutaj: http://www.naruto4real.pun.pl/viewtopic.php?id=3
napisz tam tez historie i wyglad bohatera. Twoje nazwisko jest wziete z bajki, i nie jet lanem, wiec jest bledne.
Jeśli nie należysz do żadnego klanu to dostajesz dodatkowe punkty albo jutsu, jak wolisz: http://www.naruto4real.pun.pl/viewtopic.php?id=5
A oprócz tego... zapraszam do gry!
"Witam, przyszedłem zdać egzamin na genina!!"
Ostatnio edytowany przez PriXeM (10-04-2008 19:14:31)
Dwaj chuunini w dobrym humorze kazali ci stanąć w odpowiednim miejscu i czekać. Obaj powypełniali potrzebne formularze, po czym jeden z nich powiedział ci:
"Musisz wykonać Bunshin no jutsu i Henge no jutsu."
"więc zaczne od Bunshin no jutsu" Rozstawiłem nogi w lekki rozkrok, skupiłem jak najwięcej czakry obok mnie i wykrzyknełem "Bunshin no jutsu" .
Ostatnio edytowany przez PriXeM (10-04-2008 19:31:32)
Koło ciebie buchnął lekki dym, spod którego wyłoniła się identyczna replika ciebie...
"Wspaniale" - powiedział chuunin - "A teraz wykonaj Henge no jutsu."
a dokładniej jutro ;]
Czas na Henge no jutsu" . Koncentruje się na stole stojącym przedemną, szybko skupiam czakre na stół i wykrzykuje "Henge no jutsu"
...
Twoje ciało przemieniło się w stół (??) .
Jeden z egzaminatorów był zdumiony twoim pomysłem, a drugi powiedział pod nosem "phi...".
Po chwili ten pierwszy powiedział ci:
"Zdałeś egzamin ukończenia akademii ninja! Choć tutaj..."
Podszedłeś do chuunina, a on podał ci opaskę konohy.
"Możessz wyjść." - powiedział drugi...